Εγγραφές

Συμμετοχή στο 6x200 2020

Το κόστος συμμετοχής για το 6x200 είναι 400€ για έγκαιρη συμμετοχή και εξόφληση έως 31/1/2020 και 450€ για συμμετοχή και εξόφληση έως 24/4/2020. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων για την εκδήλωση είναι 45 άτομα, λόγω περιορισμού δωματίων σε κάποια από τα ξενοδοχεία. Θα υπάρξει μία περίοδος προεγγραφής για κατοχύρωση θέσης και έπειτα θα μπορείτε να ολοκληρώνεται την εγγραφή σας. Με την εξόφληση του κόστους συμμετοχής θα ολοκληρώνεται και η εγγραφή σας στην εκδήλωση.

Οι προεγγραφές για το 6x200 θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. Το ποσό της προεγγραφής είναι 60€, το οποίο δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης και αφαιρείται από το τελικό ποσό συμμετοχής.

Για παράδειγμα, κάνετε προεγγραφή στις 25 Νοεμβρίου πληρώνοντας 60€ για να κατοχυρώσετε μία θέση και ολοκληρώνεται την εγγραφή σας στις 30 Ιανουαρίου εξοφλώντας το υπόλοιπο ποσό των 340€. Προσοχή όμως, εάν κάνετε προεγγραφή 25 Νοεμβρίου και ολοκληρώσετε την εγγραφή σας από την 1η Φεβρουαρίου και έπειτα, τότε το συνολικό κόστος συμμετοχής δε θα είναι 400€ αλλά 450€ και το υπόλοιπο που θα πρέπει να καταθέσετε είναι 450-60 = 390€. Αυτό συμβαίνει λόγω των ακυρωτικών χρεώσεων των ξενοδοχείων και θα πρέπει να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τον ακριβή αριθμό των δωματίων που θα κλείσουμε.

Εάν καλυφθούν και οι 45 θέσεις και κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει και στα 6 brevet, μην αγχώνεστε, η λύση αναγράφεται παρακάτω στη σελίδα, στην ενότητα για συμμετοχή σε μεμονωμένα brevet.  

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται:

·         Συμμετοχή και στα 6 brevet

·         Roadbook για τα 6 brevet και αρχεία .gpx για συσκευές GPS

·         Ταμπελάκι πλαισίου ποδηλάτου

·         2 στελεχωμένα κοντρόλ κάθε ημέρα

·         Διαμονή σε 2κλινα ή 3κλινα ή 4κλινα δωμάτια, ανάλογα τη διαθεσιμότητα εκείνη την περίοδο, σε ξενοδοχεία 3-5 αστέρων

·         Δείπνο και πρωϊνό σε κάθε ξενοδοχείο (στο Κιλκίς και στο Παρανέστι το δείπνο θα παρατεθεί σε τεβέρνες της περιοχής).

 

·     Ο φόρος διαμονής των ξενοδοχείων

 

·        Μεταφορά των αποσκευών καθημερινά από την πόλη εκκίνησης στην πόλη τερματισμού

·        Αποστολή ταχυδρομικώς καρτών και μεταλλίων μετά το τέλος της εκδήλωσης στην διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας

 

Σημαντικό: Στο κόστος συμμετοχής ΔΕΝ περιλαμβάνονται η επιστροφή στην Αθήνα, το jersey της εκδήλωσης, αναψυκτικά/ποτά στα ξενοδοχεία και τις ταβέρνες που θα δειπνήσουμε και οποιεσδήποτε άλλες χρεώσεις από υπηρεσίες που ενδεχομένως να προσφέρονται στα ξενοδοχεία (μασάζ, spa, κλπ.).

 

Πώς θα πληρώσετε;

Η πληρωμή της συμμετοχής (προεγγραφή και εξόφληση) θα γίνεται ΜΟΝΟ με κατάθεση σε τράπεζα και σε λογαριασμό που θα σας στείλουμε αμέσως μετά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε, 6x200 - ΕΠΩΝΥΜΟ - ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ και να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@6x200.gr. Οποιεσδήποτε χρεώσεις τραπεζικών συναλλαγών επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Μετά την εξόφληση του κόστους συμμετοχής δε θα γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης. 

Επιστροφή στην Αθήνα

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος η επιστροφή στην Αθήνα είναι ελεύθερη επιλογή του συμετέχοντα. Συνήθως η επιστροφή γινόταν με λεωφορείο για όποιον επιθυμούσε και το κόστος της επιστροφής οριζόταν από τον αριθμό των ατόμων που τελικά επέβαιναν σε αυτό.  Τα μειονεκτήματα της επιστροφής με λεωφορείο, ήταν το πολύωρο ταξίδι (γύρω στις 12 ώρες) με την όποια κούραση συνεπάγεται αυτό, αλλά και το μεγάλο κόστος κατ’άτομο.

Για φέτος δε θα μπεί λεωφορείο για τους παραπάνω λόγους και θα προτείναμε σε όποιον επιθυμεί την επιστροφή με αεροπλάνο. Σε αυτήν την περίπτωση, προτείνουμε να κλείσετε όσο γίνεται νωρίτερα το εισητήριό σας με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Η επιστροφή με αεροπλάνο είναι αρκετά πιο φθηνή επιλογή και φυσικά πιο ξεκούραστη, 1 ώρα η διάρκεια του ταξιδίου.

Σε όσους επιλέξουν την επιστροφή με αεροπλάνο, θα προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε τα ποδήλατα τους στην Αθήνα με το βαν της εκδήλωσης, με μία επιπλέον χρέωση 15€ με σκοπό να μην επιβαρυνθείτε τις χρεώσεις της αεροπορικής εταιρείας που είναι αρκετά υψηλότερες για την μεταφορά του ποδηλάτου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει την ημέρα της εκκίνησης να φέρετε βαλίτσα ποδηλάτου ή χάρτινο κουτί για την ασφαλέστερη μεταφορά του στην Αθήνα, και με τον τερματισμό σας στην Αλεξανδρούπολη να φροντίσετε για την τοποθέτηση του ποδηλάτου σας στην βαλίτσα ή στο χάρτινο κουτί αντίστοιχα.

 

Σημ.: Η παράδοση των ποδηλάτων θα γίνει στο αεροδρόμιο της Αθήνας ΜΟΝΟ για όσους επιλέξουν τις δύο πρωινές πτήσεις που αναχωρούν από την Αλεξανδρούπολη στις 8:05 η πρώτη και 8:50 η δεύτερη και φθάνουν στην Αθήνα στις 09:05 (πτήση ΟΑ141 της Olynpic Air) και στις 9:55 αντίστοιχα (πτήση GQ291 της Sky Express). Οπότε όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να κλείσουν με μία από αυτές τις δύο πτήσεις. Οι τιμές των εισητηρίων αυτή τη στιγμή (αρχές Νοεμβρίου) είναι στα 36€ και 45€ αντίστοιχα. Το βαν της εκδήλωσης θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο στις 10:00. Παρακαλούμε κλείστε το εισητήριό σας αφού πρώτα δηλώσετε συμμετοχή στο 6x200 και κρατήσετε μία από τις 45 θέσεις.

 

Jersey

Η αγορά του jersey της εκδήλωσης είναι προαιρετική. Tο κόστος και πληροφορίες παραγγελίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

 

 ΔΗΛΩΣΤΕ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 6Χ200

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ

  

Συμμετοχή σε μεμονωμένα brevet

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή σε όποιο από τα 6 brevet επιθυμείτε ή ακόμα και στα 6 brevet, με την διαφορά ότι θα πρέπει να κανονίσετε από μόνοι σας την διαμονή και διατροφή σας στις πόλεις που διέρχεται το 6x200. Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ για κάθε brevet και περιλαμβάνει:

·         Συμμετοχή στο brevet

·         Roadbook και αρχείο .gpx για συσκευές GPS

·         Ταμπελάκι πλαισίου ποδηλάτου

·         2 στελεχωμένα κοντρόλ

·         Αποστολή ταχυδρομικώς των καρτών και των μεταλλίων μετά την παραλαβή τους από την Γαλλία στην διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας

 

Στο brevet που θέλετε να συμμετάσχετε, θα το δηλώσετε κατά τη διαδικασία των εγγραφών σε αυτήν εδώ τη σελίδα που θα ξεκίνησουν την 1η Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Μαΐου. Καμία παράταση εγγραφών δεν θα δοθεί για συμμετοχή σε κάποιο από τα 6 brevet. Εάν επιθυμείτε να μεταφέρετε τις αποσκευές σας με το βαν της διοργάνωσης, τότε θα πρέπει να καταβάλλετε επιπλέον το ποσό των 5€/brevet.

Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό συμμετοχής, σε λογαριασμό που θα σας στείλουμε, μέχρι τις 15 Μαΐου και θα πρέπει να αποστείλετε αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης στο info@6x200.gr. Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου και το επώνυμό σας. Για παράδειγμα, εάν δηλώσετε συμμετοχή σε 3 brevet και θέλετε να σας μεταφέρουμε τις αποσκευές, τότε θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό των 30€. Τα 15€ είναι για την συμμετοχή στα brevet και τα 15€ για την μεταφορά των αποσκευών. Οποιαδήποτε τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον συμμετέχοντα.

Στην παρακάτω φόρμα δηλώνετε ΜΟΝΟ τα brevet στα οποία θέλετε να συμμετάσχετε (το link θα ενεργοποιηθεί την 1η Μαΐου 2020).

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ BREVET ΤΟΥ 6Χ200